Een MP4 bestand is een ander woord voor MPEG-4. Het principe is hetzelfde als een MP3 en een FLAC. Het grote verschil is dat dit niet alleen audio is, maar ook video.

Een MP4 bestand is dus een gecomprimeerd videobestand. Dit is ideaal om af te spelen op een tablet of smartphone. Je ziet vooral gedownloade video’s omgezet worden naar MP4. Zelfs YouTube filmpjes kunnen worden gedownload middels een YouTube Converter.

Je leest het in mijn blog over de 3 beste YouTube Converters.