Geld verdienen in 1 uur mogelijk! Of toch niet?

Als je op het internet een advertentie ziet staan dat je online geld kunt verdienen in 1 uur dan hebben de meeste mensen direct een instinctieve reactie. Die reactie is vaak niet positief.

Dat komt omdat we van onze ouders hebben geleerd (tenminste de meeste), dat wanneer het te mooi is om waar te zijn dit ook vaak is. Dat klopt vaak ook!

Er is echter wel een belangrijk verschil. Wanneer je geld kunt verdienen in 1 uur! Hierover wil ik dit artikel over schrijven, want het is zeker mogelijk om binnen 1 uur geld te verdienen via het internet.

Het gaat er alleen om wanneer je dit geld binnen 1 uur wilt verdienen. Gaat het om nu! Dan moet ik je teleurstellen. Of als je een online platform hebt die een paar 1000 bezoekers per dag trekt bijvoorbeeld?

In dit artikel laat ik je zien dat het zeker mogelijk is om binnen 1 uur geld te verdienen, maar wel onder bepaalde voorwaarde. Heb je geen online platform (Instagram, Website, Facebook, TikTok) met veel bezoekers? Dan wordt het heel lastig.

[ez-toc]
Geld verdienen in 1 uur geldkraan laptop

1. Spullen en/of kleding online verkopen om geld te verdienen binnen 1 uur?

De meest makkelijk manier om geld te verdienen is het verkopen van spullen die je niet meer gebruikt. Of kleding die je niet meer draagt en waar je iemand anders nog blij mee kunt maken.

Veel mensen hebben spullen liggen die niet meer gebruikt worden of ergens weggestopt in een doos achter op zolder. Zoek de spullen uit die geen emotionele waarde voor je hebben en maak ze schoon. Even een foto maken en online plaatsen voor verkoop. Het geld heb je relatief snel als je het verkoopt en iemand komt bij je thuis om het op te halen.

De bekende websites hiervoor zijn Marktplaats en Vinted. In relatief korte tijd kun je snel spullen verkopen. Het is vaak niet mogelijk om geld binnen 1 uur op je rekening te hebben, maar het is wel een snelle manier om geld te verdienen.

2. Verdien geld met Social media platformen

Je moet er best wel wat voor doen, maar een behoorlijk lucratieve manier om geld te verdienen is via Social Media. Als je veel volgers weet te vergaren dan willen bedrijven zich graag aansluiten en geven je geld voor het promoten van producten.

Daarnaast kan je ook je creativiteit een boost geven door met video’s te werken zoals op TikTok of YouTube. Je moet wel een lange adem hebben, want zeker met YouTube kost het tijd om veel volgers te vergaren, daarnaast heeft YouTube een drempel wanneer je geld kunt verdienen.

De drempel voordat je geld verdient met YouTube is minimaal 1000 abonnees en moet je minimaal 400o uur aan bekeken video’s hebben. Maar ben je over de drempel dan kan je er flink aan verdienen.

3. Start met verkopen van producten via Bol.com

Een ander steeds populairdere manier van geld verdienen is het verkopen van producten via Bol.com. Dit platform bied je eigenlijk alles. Houdt er natuurlijk wel rekening mee dat Bol.com een deel van je marge vraagt, want het ze geven het gebruik van hun platform natuurlijk niet gratis weg.

Indien je hier meer over wilt weten, dan adviseer ik je te kijken naar de Bol Masterclass. Via deze onlinetraining wordt je stap voor stap meegenomen wat je moet doen om succesvol te worden met het verkopen van artikelen via Bol.com.

Als het eenmaal loopt en je automatiseert verstandig, dan kan je vrijwel passief elk uur geld verdienen.

bol masterclass

4. Handelen is Crypto

Crypto wordt steeds populairder en dat is te begrijpen ook. Tijdens de coronacrisis gingen te koersen als raketten de lucht in en het einde is nog niet in zicht. Veel mensen verdienen veel geld aan investeringen in Crypto munten. Er zitten natuurlijk ook risico’s aan vast. De waarde kan behoorlijk schommelen.

Nu heb ik geen gespecialiseerde kennis over Crypto, maar ik weet wel dat er een fantastische onlinecursus te vinden is waar je alle ins en outs te vinden zijn over Crypto. De Crypto Masterclass is de meest complete onlinetraining die je kunt vinden en nog belangrijker. Deze cursus is ook niet eens duur ten opzichte van andere trainingen.

Via 7 modus wordt je geheel geholpen met het kopen en handelen van Crypto, zodat jij flink geld kunt verdienen met Crypto.

Crypto Masterclass

5. Start een webshop

Eerder heb ik het gehad over verkopen via Bol.com, maar je kunt ook zelf een webshop starten. Dit is in het begin wat lastiger, maar uiteindelijk is de winst volledig voor jou. Je hoeft dus geen marges te delen.

Daarnaast moet je rekening mee houden, dan je het gekochte artikel zelf moet gaan opslaan en verzenden. Je kunt natuurlijk ook digitale producten verkopen, zodat je geen magazijn hoeft te onderhouden.

6. Is Affiliate Marketing het beste model om geld te verdienen in 1 uur?

De makkelijkste manier om geld te verdienen zonder zelf een product of artikelen te verkopen is affiliate marketing. Deze vorm van geld verdienen is laagdrempelig. Iedereen met een social media-account of website kan een affiliate marketeer worden.

Je kan alleen niet zeggen. Ik ga nu met Affiliate Marketing beginnen en over 1 uur heb ik geld verdient. Zo werkt dat niet. Laten we eerst kijken naar wat affiliate marketing nu precies is.

Affiliate marketing is het promoten van producten en/of diensten van anderen. Om duidelijk te krijgen hoe het in zijn werk gaat zal ik een voorbeeld geven.

Stel je hebt een website. Op je website promoot je een onlinetraining. Het belangrijkste is dat je daar een stukje over schrijft. Bijvoorbeeld je eigen ervaringen. Daarbij plaats je een affiliate link naar het product.

Als iemand dan op deze link klikt en ook tot aankoop over gaat, dan ontvang jij een commissie. De hoogte van commissies variëren behoorlijk. Digitale producten hebben vaker hogere commissies dan hardware. Stel dat de training 100 euro kost en de commissie is 40%, dan ontvang jij 40 euro.

Deze vorm van online geld verdienen kan je nog verder uitbreiden, want als je bijvoorbeeld veel bezoekers krijgt op je website, dan is het tijd om e-mailadressen te verzamelen van je bezoekers. Dit kan via een inschrijfformulier voor nieuwsbrieven.

Een andere vorm is het gratis weggeven van een e-book die je zelf hebt geschreven. Mensen zijn eerder geneigd een e-mailadres achter te laten als ze er iets voor terug krijgen en helemaal als het gratis is.

Via e-mail marketing kan je deze e-maillijst aanschrijven om een product te promoten. Ik het boek De Online Marketing Tornado wordt het hele proces uitgelegd en nog veel meer. Hierin laten de schrijvers zien, dat je via gerichte e-mail marketing in korte tijd veel omzet kunt genereren.

Dus als je extra geld nodig hebt voor bijvoorbeeld een investering dan zet je e-mail marketing in om snel extra geld te verdienen.

De beste training voor het beste verdienmodel

Als je graag wilt leren hoe je een affiliate marketingwebsite kunt opzetten dan kan je via mijn speciale promotie link onder aan de pagina voor maar €47,- excl. btw de online videotraining Affiliate Marketing Revolutie volgen.

Meer dan 10.000 mensen gingen je al voor, omdat dit de meest laagdrempelige en complete training is die er maar op de markt is.

Via 7 modules word je geholpen met het opzetten van een affiliate website. Daarnaast wordt het belang van een goede mindset en doorzettingsvermogen benadrukt.

Als je eenmaal door hebt hoe het werkt kan je hier flink geld aan verdienen. Een groot deel van succesvolle Online Affiliate marketeers verdienen 10k per maand. De kans is groot dat als je voor een baas werkt je dit niet verdient.

AMR video
Introductiepagina

Conclusie of geld verdienen binnen 1 uur mogelijk is

Kun je geld verdienen in 1 uur?

Ja dat is zeker mogelijk, maar het is goed om te weten dat dit niet zonder actie aan vooraf gaat.

Je kunt via verschillende manieren geld verdienen. De snelste manier is het verkopen van je oude kleding en spullen via online-marktplaatsen, maar levert over het algemeen niet al te veel op.

Daarnaast kan je ook geld verdien via andere online platformen zoal YouTube, Instagram en TikTok. Hiervoor heb je wel veel meer werk vooraf voordat je er geld mee kunt verdienen. Maar als eenmaal de sneeuwbal is gaan rollen dan kan je er ook flink aan verdienen.

Ook het verkopen van artikelen via Bol.com of je eigen webshop is een mogelijkheid. Pak je dit goed aan dan kan je vrijwel passief geld gaan verdienen. Ieder uur van de dag of je nu slaapt of niet.

Wil je geld verdienen met Crypto dan is het nu de tijd om daarmee te gaan starten. Het is nu een geschikte tijd (op moment van schrijven) om hierin te springen, maar weet wel dat hier wel risico’s aan zitten.

De meest makkelijke manier om geld te verdienen is het opzetten van een affiliate marketingwebsite. Ja je bent er even mee bezig om dit op te zetten. Als het eenmaal staat en je weet hoe het werkt, dan is heel makkelijk om hier geld mee te verdienen.

Ik heb dan ook de Affiliate Marketing Revolutie training gevolgd en kan hiervoor ook mijn ervaring delen dat het bizar is hoe makkelijk het eigenlijk is om via deze vorm van online marketing geld te verdienen.

Hieronder staat een speciale promotie link waar je voor  €47,- een complete online training krijgt. Daarbij weet ik zeker dat je met deze training alle informatie zal krijgen om een succesvolle affiliate marketing website op te zetten. Het is verder aan jou om actie te ondernemen.

Affiliate Marketing Revolutie - Geld verdienen met TikTol
Volg nu voor maar €47,- de videotraining Affiliate Marketing Revolutie!

Wil jij alles leren over Affiliate Marketing?

Deze speciale promotie-link is voor snelle beslissers. Voor maar €47,- krijgt je toegang op de volledige training Affiliate Marketing Revolutie.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.