Makkelijk online geld verdienen met je Computer?

makkelijk online geld verdienen thumbnail

Lees je ook wel eens te mooie verhalen over online geld verdienen? Dat is het vaak ook, maar er is wel een manier om Online geld te verdienen met je computer. Je moet er alleen wel wat voor doen.

De methode die ik ga uitleggen heet Affiliate Marketing. Gelukkig is er een laagdrempelig stappenplan om dit te doen en ik ga je er hier in deze blog er doorheen loodsen. Daarbij is het wel belangrijk om te weten dat dit geen snel geld verdien methode is. Het gaat om de lange adem, maar het geduld en doorzettingsvermogen zijn het meer dan waard.

Je kunt alles tegenwoordig op het internet vinden, maar vaak kost dit veel tijd en is het de vraag of de informatie wel allemaal klopt. Gelukkig is daar een oplossing voor. Een videotraining genaamd Affiliate Marketing Revolutie.

Voor Affiliate Marketing heb je twee dingen nodig. Een computer en een internetverbinding. Meer niet!

Wil je geld verdienen met je computer?

De videotraining Affiliate Marketing Revolutie helpt je om dit te realiseren!

Makkelijk online geld verdienen

Wat is Affiliate Marketing?

Veel bedrijven hebben een Affiliate programma. Dit houdt in dat andere websites producten kunnen promoten van anderen bedrijven. Er wordt vervolgens een link geplaatst en op het moment dat iemand op de link klikt en vervolgens het product ook koopt, dan krijgt de doorverwijzende website een commissie.

Voorbeelden van bedrijven met een Affiliatie programma zijn Bol.com, of Coolblue.nl en natuurlijk ook Amazon.nl.

Er zijn ook bedrijven die het Affiliate gedeelte via een zogenoemde Affiliatie Broker laat verlopen.

De bekendste Affiliate programma’s waar veel Nederlandse bedrijven aangesloten zijn bijvoorbeeld Daisycon.com en TradeTracker.com.

Wil je bijvoorbeeld online (video)trainingen promoten? Dan is Paypro.nl de beste optie in de Nederlandse markt.

Hoe je makkelijk online geld kunt verdienen met Affiliate Marketing

Online geld verdienen met je computer is niet iets wat je even binnen no-time doet. Maar de makkelijkste manier is het inzetten van social media.

Heb je veel volgers op Facebook of andere social media platforms, dan kun je producten gaan promoten.

De beste en meest opleverende methode is het maken van een website/blog. Als je denkt, maar dat is toch ontzettend moeilijk? Dan kan ik zeggen, dat dacht ik ook, totdat ik de Affiliate Marketing Revolutie training ging volgen.

Deze videotraining is opgebouwd in een aantal modules. Nadat ik alle video’s had bekeken ging ik acties uitzetten. Dit deed ik stap voor stap.

Ik kan natuurlijk niet de gehele training hier uitschrijven en dat is ook niet mijn insteek. Ik zal wel samenvatting hoe zo’n proces van website bouwen in zijn werk gaat.

Stappenplan starten met Website

 1. Kies een niche waarover je wilt schrijven en producten wilt promoten. Als je bijvoorbeeld ontzettend gek van koken bent, kun je een blog maken over koken. Je kunt dan bijvoorbeeld keukenapparatuur promoten of kookboeken promoten. Ga niet de ene week over koken schrijven en de andere week over honden. Dit werkt zo niet. Focus je minimaal een jaar op één niche
 2. Vraag een domein en webhosting aan. Nu je weet waar je over wilt schrijven kun je een domein + webhosting aanvragen bij bijvoorbeeld Neostrada.nl.
 3. Installeer WordPress. Zodra je een Domein + Webhosting hebt aangevraagd, ontvang je een e-mail met toegang tot cPanel. Dit is je configuratietool. Na het inloggen kun je naar beneden scrollen en zie je onder Scripts WordPress staan. Klik erop en volg de instructies.
 4. Pas WordPress aan naar je eigen voorkeuren. Belangrijkste onderdelen is het kiezen van een Thema. Blocksy is een gratis Thema met ontzettend veel mogelijkheden. Bij de meeste Thema’s moet je een Pro abonnement afsluiten. Zie deze YouTube video van Ferdy Korpershoek voor meer informatie
 5. Ga aan de slag met Bloggen. Nadat je stap 4 hebt doorgenomen en je website vorm hebt gegeven, is het tijd om te gaan bloggen. Ga niet lukraak schrijven over wat jij leuk vindt, maar schrijf over de zaken binnen je gekozen niche waar mensen vragen over hebben. Gebruik de SEO-methode. Hierover later meer.
 6. Plaats minimaal 1x per week een nieuwe blog. Plaats minimaal 1 keer per week een nieuwe blog. Meer is beter, maar zoals een bekende Affiliate Marketeer Jacko Meijaard altijd zegt. “Consistentie is de sleutel!” Hij verdient meer dan 10K per maand met affiliate marketing.
 7. Plaats relevante affiliate links met een call to action. Een relevante affiliate-link moet in lijn zijn met je onderwerp. Dus als je een blog schrijft over voeding voor een hond, dan zou het meer dan logisch zijn om een bepaald merk hondenvoeding te promoten.

Na al deze stappen kost het tijd om een blog te laten ranken in Google. Hiervoor heb je een tactiek nodig om hoog te scoren. Dit kun je doen met het toepassen van SEO.

Wat is SEO en hoe pas je dit toe?

Search Engine Optimization met andere woorden SEO genoemd pas je toe op je artikelen. Belangrijk is dat je voor ogen houdt dat je antwoorden geeft op vragen die mensen zoeken op Google.

Laten we het voorbeeld pakken met zoekterm hondenvoeding. Dit is een vrij algemeen zoekterm waar het vrijwel onmogelijk is om goed te scoren op Google met SEO. Zeker als je een nieuwe website hebt, kun je het beste beginnen met longtail zoektermen, zoals beste voeding Duitse herder of verzorging van haar Duitse herder.

Gebruik Ubersuggest om je zoektermen te zoeken en om te kijken waar je makkelijk op kunt scoren. Begin altijd eerst met zeer specifieke onderwerpen en zodra je bezoekers structureel krijgt, kun je eens gaan kijken naar algemenere onderwerpen.

Zoals ik al eerder heb aangegeven. Dit kost tijd. Je haalt echt niet binnen een half jaar 1000 euro commissie. Je mag blij zijn als je na een jaar paar honderd verdiend. De goede Affiliate Marketeers verdienen pas na een aantal jaar genoeg geld dat ze ervan kunnen leven, dus het is een langetermijnplan.

Mijn advies

Je kunt natuurlijk makkelijk aan de slag gaan met de stappen uit mijn blog om online geld te gaan verdienen, maar je zal in het proces tegen ontzettend veel vragen aanlopen. Met een kleine investering kun je namelijk een videotraining volgen en terecht met je vragen of het forum van Internetsuccesgids.nl.

De videotraining Affiliate Marketing Revolutie is voor mij de grootste informatiebron en ik kan altijd terecht met mijn vragen. Voor € 47,- heb je levenslange toegang op alle trainingsvideo’s van het Affiliate Marketing Revolutie.

Het fijne eraan is dat er ook nog een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Dus valt het tegen, dan krijg jij je geld terug.

Alle voordelen nog een keer op een rij:

 • Stap-voor-stapvideotraining
 • Forum met meer dan 10.000 leden
 • Levenslange toegang
 • Binnen 30 dagen niet goed, geld terug garantie
 • Maar € 47,-. Vergelijkbare trainingen zijn al snel over de € 150,- en ook nog eens in abonnement vorm.

Wat kan je verwachten?

Als je AMR hebt aangeschaft, krijg je toegang op het forum en training. Op het Forum kun je terecht met je al je vragen, maar plaats daar alleen je vraag als je de video’s hebt bekeken en je de vraag niet via het zoekvenster kunt vinden.

De meeste vragen zijn namelijk al een keer gesteld. Mocht je het niet vinden, stel dan je vraag en je krijgt snel antwoorden van andere forumleden. De actieve forumleden zijn vrijwel allemaal succesvol bezig met affiliate marketing.

De training is opgedeeld in een welkomstvideo en vervolgens wordt middels verschillende modules kennis gemaakt met alle stappen die je moet nemen om succesvol affiliate marketeer te worden.

Hieronder een kleine illustratie.

Conclusie

Makkelijk online geld verdienen met je computer doe je met Affiliate Marketing. Het opzetten van een website waarmee je producten promoot is wel wat werk, maar met de videotraining Affiliate Marketing Revolutie van Internetsuccesgids.nl zal je stap voor stap helpen.

Binnen een jaar zal je met doorzettingsvermogen en consistentie tientallen euro’s kunnen bijverdienen en als je doorpakt en een aantal jaar volhoudt, dan kan je hier zelfs van leven.

Lekker toch als je de vrijheid hebt om te leven zoals jij het wilt met een enkele uurtjes per dag werkt met je computer.

Wil je geld verdienen met je computer?

De videotraining Affiliate Marketing Revolutie helpt je om dit te realiseren!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.