Wat is een browser

Een Browser, ook wel internetbrowser genoemd, is software waarmee je pagina’s op het internet kan bekijken. De browser zorgt ervoor dat je na het typen van het internetadres, bijvoorbeeld http://computeruitleg.nl, dat je pagina van dit adres ziet.

Wat is een browser

Bekende browsers zijn:

In het besturingssysteem Windows 10 zit standaard Edge meegeleverd. Lees wat je moet doen na een schone installatie van Windows 10, om een browser naar keuze te installeren.